Zum Inhalt springen

Warenkorb

Dein Warenkorb ist leer

Wat kan je doen om het immuunsysteem van je hond te versterken?

Help je hond op een natuurlijke manier.


Veel hondeneigenaren herkennen dit: sommige honden zijn erg vatbaar en raken snel iets op. Ze zijn de eersten die verkouden worden zodra het in de herfst koeler wordt. Wanneer in de lente de parasieten verschijnen, kan je er zeker van zijn dat jouw hond de eerste is die teken of wormen mee naar huis neemt. Anderen lijken allergisch te zijn van alles, van het nieuwe voedsel tot het wasmiddel waarmee je zijn deken wast.

Je denkt misschien dat je hond gewoon een zwak immuunsysteem heeft, en je geeft hem een paar dagen rust. En inderdaad, daarna lijkt alles weer goed te zijn en je bent ongelooflijk opgelucht.

Maar in werkelijkheid is het niet goed! Jullie hebben slechts een paar weken rust. Na een stressvol weekend vanwege een familiefeest is je hond moe en lusteloos en wil liever niet opstaan. En alsof dat nog niet genoeg is, beginnen nu ook spijsverteringsproblemen... Is je hond ziek geworden? Heeft hij misschien een nieuwe verkoudheid opgelopen dat weekend? Je begint je echt zorgen te maken. Waarom is juist jouw hond zo gevoelig? Dus je geeft hem opnieuw rust en een licht dieet: rijst en kip, dat zal wel helpen, hoop je.

Aanvankelijk lijkt het inderdaad beter te gaan. Maar misschien was dat slechts wishful thinking, want de algehele malaise blijft. En ook de winderigheid en de diarree blijven komen en gaan. Maar iets is duidelijk niet in orde met je lieveling!

Je laatste hoop is de dierenarts – die bevestigt dat je hond inderdaad een zwak immuunsysteem heeft. Dan geeft hij je hond medicijnen, en drukt tabletten voor een darmkuur in je handen. Je geeft de tabletten, zorgt dat je hond veel rust en slaap krijgt, en maakt nog meer mooie wandelingen met hem. Het gaat echt weer beter – en dan begint alles weer van voren af aan.

De laatste hoop, zomaar verdampt. Is er dan echt niets dat je kunt doen?

JAWEL! En de oplossing is niet eens ingewikkeld. Het hangt er alleen van af of je tot die hondeneigenaren behoort die nu zelf actie ondernemen om hun geliefde te helpen. Zo ja, dan zal hij je zijn hele leven lang dankbaar zijn!

Dit is je kans om je hond een leven vol energie te bieden, maar zonder verkoudheid, allergieën, darmproblemen of parasieten.

Daarom is het belangrijk dat je dit artikel leest. Het kan je helpen de juiste beslissing te nemen en je hond een lang, gezond leven te bieden dankzij een goed versterkt immuunsysteem.

Kan het zonder chemische medicijnen?

Mijn hond kreeg ook lange tijd steeds weer medicijnen zoals immuniteitsversterkers en darmkuren van de dierenarts. Zodra zijn neus weer constant liep en hij aanhoudend nieste, zaten we in de wachtkamer. Uiteindelijk waren er tussen de "aanvallen" slechts een paar dagen rust! En al die medicijnen, dat voelde gewoon niet goed.

Voor mijn hond Billie (6 jaar) begon alles vorige herfst. Omdat wij mensen ook snel verkouden worden in dit seizoen, dacht ik er niet veel van. Ik heb hem gewoon een tijdje rust gegeven - maar het werd niet beter. Je kon echt zien hoe erg hij last had van het voortdurende niezen en neus likken. Toen ook allergieën en uiteindelijk ernstige diarree optraden, wist ik dat er dringend iets moest gebeuren!

Dus gingen we naar de dierenarts. Dag na dag ging het weer beter met Billie, dus ik dacht dat het voorbij was. Een paar weken later: hetzelfde verhaal. En toen begonnen zijn ogen verschrikkelijk te tranen en werd hij steeds vermoeider en trok zich uiteindelijk terug...

Ik was volkomen overweldigd en wist niet wat ik moest doen. Ik voelde me schuldig en hulpeloos omdat ik het immuunsysteem van mijn hond niet had kunnen versterken. Maar het ergste: Billie keek me altijd zo triest aan.

Wat maakt Immune Support van Fuel® zo speciaal?

Ik stelde mezelf dezelfde vraag, dus nam ik contact op met de klantenservice van Fuel®, en tot mijn verbazing nam een van de oprichters persoonlijk de tijd voor mij.

Fuel's Immune Support is ontstaan uit de wens om de gezondheid van honden op natuurlijke wijze te ondersteunen. Daarom hebben we samengewerkt met dierenartsen om innovatieve functionele snacks te ontwikkelen die echt helpen!" - Fuel Product Team.

"We hebben het onze taak gemaakt om een alternatief te ontwikkelen voor de op recept verkrijgbare medicijnen voor het versterken van het immuunsysteem. We wilden iets creëren dat de gezondheid van honden op natuurlijke wijze ondersteunt, en het resultaat zijn onze innovatieve functionele snacks, zoals Immune Support" - CEO Johan.

Immune Support bevat alleen natuurlijke ingrediënten en geen kunstmatige of onnodige toevoegingen. Belangrijke componenten zijn onder meer postbiotica, prebiotica, valeriaanwortelpoeder en psylliumschilpoeder. Deze zijn allemaal natuurlijk voorkomende ingrediënten die bekend staan om hun positieve effecten op het immuunsysteem en de stofwisseling van honden. Daarnaast is de glutenvrije snack anti-allergeen en bevordert het de darmgezondheid. Het legt als het ware een "beschermende film" over het darmslijmvlies en versterkt het hele immuunsysteem! Je hond geneest dankzij Immune Support bijna vanzelf! En het beste: zelfs als je hond weer eens een verkoudheid oploopt, hoef je niet meteen in paniek te raken. Het immuunsysteem van je hond heeft eindelijk de ondersteuning die het nodig heeft om kiemen en bacteriën te bestrijden.

Werkt Immune Support echt beter dan andere producten? - De Vergelijking.

Ik wilde het zeker weten. Daarom heb ik ter vergelijking andere producten geprobeerd die het immuunsysteem versterken, zoals verschillende tabletten en sappen. Ze leken qua samenstelling oké, niet zo rijk, maar zouden wel moeten helpen. Helaas.

De tabletten liet mijn hond vallen, het ging alleen met leverworst en ja... die sloeg volledig door. Test niet geslaagd.

Toen was het sap aan de beurt. Volgens de instructies zou het alleen over het voer gegeven moeten worden en vanwege de geweldige geur zou de hond er dol op zijn. Billie heeft dat deel gemist. Hij snuffelde er even aan, likte kort en weigerde vervolgens alles wat ik hem gaf. De hele dag at Billie niets! Dus ook hier was de oplossing: mengen met yoghurt. Dat kwam er meteen weer uit.

Bij Fuel’s Immune Support daarentegen had ik geen problemen met acceptatie of effectiviteit. Volgens de fabrikant zijn de snacks door de natuurlijke ingrediënten niet alleen super lekker voor honden, maar ondersteunen ze ook op natuurlijke wijze het immuunsysteem van je hond. En ook mijn Billie at de lekkernijen zonder problemen. Ik ken niemand die bijwerkingen heeft ervaren met Fuel’s Immune Support. Test geslaagd!

Hoewel de prijs van Fuel’s Immune Support, in vergelijking met andere producten, wat hoger ligt, kun je er zeker van zijn dat je hond precies krijgt wat hij nodig heeft voor een gezond en ontspannen leven. Bovendien is de snack in samenwerking met experts ontwikkeld en is hij glutenvrij en volledig vrij van kunstmatige toevoegingen en weekmakers. Hij bevat ook geen onnodige vulstoffen die vaak in hondenvoer worden gevonden. Daarom betaal ik graag iets meer.

Volgens CEO Johan heeft Fuel® al duizenden hondeneigenaren in Europa gelukkig gemaakt en hun honden een gezond en ontspannen leven geboden. En ik ben blij dat mijn Billie een van die honden is!

Tip:

Heeft mijn verhaal je geraakt? Is het ook jouw grootste wens om je hond een gelukkig en ontspannen leven te bieden? Neem dan een voorbeeld aan mijn verhaal en probeer Fuel's Immune Support eens uit.

Als je de snacks vandaag bestelt, kun je 52% besparen op je eerste bestelling. Bovendien bieden we je een 100-dagen geld-terug-garantie als je niet tevreden bent. Je hebt dus niets te verliezen. Probeer het vandaag nog uit!

Klik op de gele knop om onze korting te gebruiken en vandaag nog Immune Support te testen.

100 Dagen Geld-terug-garantie

Fuel® biedt een 100-dagen geld-terug-garantie aan. Deze kan via onze live klantenservice worden geclaimd.

De Belofte van Fuel®

Wij zijn er trots op dat al onze producten worden gemaakt met hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten. Onze snacks zijn geen wondermiddel, maar bieden de nodige ondersteuning voor een gelukkig en gezond hondenleven. Zoals bij alle aanvullende diervoeders wordt een continue toepassing aanbevolen om de gewenste resultaten te bereiken en te behouden.